coxjes2024.reismee.nl

Dag 10: Pinedale naar Vernal

Vandaag hadden we een reis van 340km van Pinedale naar Vernal. Na een ontbijt op de kamer, zijn we eerst in het dorpje bij een echte cowboy winkel binnen gaan kijken. Heel erg leuk om te zien wat ze daar allemaal hebben. Vooral de kleine laarsjes en cowboyhoeden voor kinderen vond ik superleuk. Hierna de lange rit door de bergen en vooral niemandsland. Wel hele mooie uitzichten.

In Rock Springs nog een lunch stop gemaakt en verderop nog even gekeken bij de Flaming Gorge Dam. Altijd erg indrukwekkend om te zien.

Vlak voor Vernal was het plan om bij Red Fleet State Park te gaan kijken bij een mooi meer, maar dit park was helaas afgesloten. Stukje verder was de volgende stop: de wandeling naar Moonshine Arch. Dit is een korte wandeling naar een mooie natuurlijke boog. Rond deze boog kun je fijn klauteren en ook erop. Achter de boog is een kleine "grot" , voor kleine kinderen is dit echt een leuke plek. En voor grote kinderen dus ook...

Eenmaal in het hotel zijn we direct naar het zwembad gegaan en hebben er lekker in de hottub gelegen. Totdat er een paar gezinnen kwamen met flink wat kids. Die hadden veel plezier, leuk om te zien.

Daarna wat gaan eten en beetje chillen op de kamer. Ik ben nog even naar de Walmart gelopen, deze ligt op loopafstand van het hotel.

Daarna was het tijd om te gaan slapen, want de wekker stond op 06:50 om Oranje te gaan kijken (2-1 gewonnen nu net).

Wij gaan nu inpakken en richting Moab, waar we weer hele mooie dingen gaan zien...tot de volgende blog!

Remko

Sjieke foto’s Henny en laot John aug maar get rieje , is good veur um 🤣